Enerjisi Yüksek Sokak Stiline Yakın Mercek

Twist 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, stil DNA’sını farkını ortaya koyarak yansıtan eğlenceli tasarımları, yükselen trendleri yakalayan dinamizmi ve bahar enerjisine göz kırpan canlı renk tonları ile #sokağınözgürruhu mottosunu moda sahnesinde sunuyor.

Sokak modasından aldığı ilhamla TWIST 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu moda sahnesindeki varlığını parmak kaldırarak en güçlü bir şekilde ortaya koyan tasarımlarla yeni mevsim enerjisini yakalıyor.

Dış giyim kategorisinde kollarındaki eşsiz kroşe detayıyla karşımıza çıkan ceket göreviyle karşımıza çıkan kalın gömlek , kolları nakışlı bej trençkot ve kontrast dikiş detaylarıyla buz mavisi denim blazer ve aynı kumaştan dikiş detaylı jean farkını ortaya koymayı ve farklı olmayı seven Twisterların aradığı star parçalardan.

Gri ve taş renklerinin hakim olduğu “Antrasit Rüyası” özellikle dore jean yelek ve mini etek kombinleriyle ön plana çıkarken, jakarlı leopar pantolon ve beli slogan detaylı kırmızı palazzo pantolon bu kombinlere kusursuz bir alternatif sağlıyor. 2000’lerin düşük bel flare deri pantolon ve eskitilmiş deri pardösüleri ise yine bu sezonun star parçaları olarak radara yakalanıyor.

Kırmızının denim blazer ve göğüs kısmı kemer detaylı mini denim elbiselerde farklı bir stil sergilediği koleksiyonda; Tekno Rüya, hologram detayların öne çıktığı, teknoloji ile başarıyla birleşen transparan bomber ceket ve oversize crop ceketler Uzak Doğu sokaklarının enerjisini yansıtıyor.

Stil sahibi görünümün sınırlarını zorlayan farklı temalarla farklı dokuları başarıyla bir araya getiren TWIST 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; karışık çizgiler, turuncular, vurgulu neonlar, enerjik ve cesur parçalarla sokak modasına özgür bir bakış açısı sunuyor.

Kemer aksesuarıyla dikkat çeken pantolon ve desenli takımlar gibi gündelik giyimden eğlenceli Twister partilerine keskin bir manevra yapabilen fonksiyonel parçalarla dolu TWIST 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, çok yönlü ve farkının altını çizen tasarımlarıyla Twisterları stilini ortaya koymaya davet ediyor.

Twist’in yeni aksesuar koleksiyonu:

Eğlenceli telefon çantaları stilin tamamlayıcısı olarak aksesuar koleksiyonunun en sevilen parçaları arasında yerini alıyor. Toka detaylı loafer ve babetler, sloganlı ve yıldız sembolüyle takılar ve hayvan figürlerinin karşımıza çıktığı topuk detayları ise TWIST’in kendine has stil DNA’sını yansıtan en ayırt edici parçalardan.

Bahar aylarının kurtarıcısı tipografik ve hayvan desenli şallar ve hayvan figürlerinin öne çıktığı kemer koleksiyonu ise zincir detaylı kemerlerle karşımıza çıkıyor.

Eğlence dozu ve enerjisi yüksek 2024 İlkbahar- Yaz koleksiyonunu keşfetmek ve #sokağınözgürruhu’na ortak olmak için TWIST mağazalarına, www.twist.com.tr ve mobil uygulamamıza davetlisin.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like