En Özel Anlarınızı D-Resort Göcek’in Doğayla İç İçe Atmosferinde Kutlayın!

Göcek koyunun sonsuz maviliğindeki eşsiz konumu, modern ve şık mimarisi, farklı mekân seçenekleri, kaliteli hizmet ve zengin menüsüyle D-Resort Göcek; özel etkinlikler, kutlamalar ve düğünler için unutulmaz deneyimler vadediyor. 

Eşsiz mavilikteki denizi, modern mimari yapısı ve dingin atmosferiyle misafirlerine dört mevsim unutulmaz tatil deneyimi sunan D-Resort Göcek, açık hava kutlamalarından profesyonelliği en üst seviyeye taşıyan buluşmalara pek çok kişiye özel tasarlanan etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. D-Resort Göcek’in sunduğu doğa ile iç içe olmanıza olanak sağlayan alanları, kusursuz hizmet anlayışı ve lezzetli menü seçenekleriyle özel etkinlikleri benzersiz deneyimlere dönüştürüyor.

Dalaman havaalanına 25 dakikalık mesafede konumlanan D-Resort Göcek, merkeze ve Göcek Marina’ya yürüme mesafesinde olmasıyla da ideal bir etkinlik mekânı olarak dikkat çekiyor. Misafirlerine keyifli zaman geçirmeleri için ayrıcalıklı hizmetler sunan D-Resort Göcek, ayrıca Göcek koyunun karşı konulmaz turkuaz denizini ve panoramasını gözler önüne seren, muhteşem manzaralarıyla etkinlik keyfini ikiye katlıyor. Göcek’in mavi ve yeşili buluşturan eşsiz doğasında, hayalini kurduğunuz etkinliğinize göre seçebileceğiniz farklı mekân seçenekleriyle D-Resort Göcek; kutlama, yıl dönümü, doğum günleri gibi tüm özel günlerinlerinize konfor ve şıklık katmaya hazır!

D -Green: Samimi Kutlamaların Keyifli Mekânı

D-Resort Göcek’in ana etkinlik alanı D-Green, Ege sahilinden sadece bir adım mesafede yer alan, deniz manzaralı 1.000 m2’lik çim alanıyla Göcek’te gerçekleştirilen etkinliklerin popüler adreslerinden. D-Green, uzman ekipleri, kaliteli servis hizmeti ve geniş menü seçenekleri ile açık hava partilerinden konserlere her türlü etkinliği farklı boyuta taşıyor. D-Green’in doğal ve sıcak ambiyansı, özellikle masalsı düğünler için en ideal hizmeti sunuyor. Göcek’in eşsiz atmosferinden ilhamla hazırlanan tasarımlarla D-Green etkinlik alanı, konuklarına unutamayacakları bir eğlence ve anı vadediyor. Ayrıca Göcek’in çocuklu aileler tarafından tercih edilen D-Resort Göcek’te, etkinliklerinizi tüm sevdiklerinizle unutulmaz anılar biriktireceğiniz davetler organize etmeniz mümkün.

Ege’nin Lezzetleri, Göcek’in Cazibesi

D-Resort Göcek’in göz alıcı manzaralara sahip mekanları D’Breeze ve Q Lounge, keyifli müziklerinin yanı sıra özel reçeteler ve kokteyllerden oluşan menüleriyle misafirlerine büyüleyici anlar yaşatıyor. Özel bir plajda deniz ile iç içe bir atmosfere sahip D’Breeze, taze deniz mahsulleri ve yerel ürünlerden oluşan menüsüyle bölgenin en ünlü lezzet duraklarından. Restoranın zarif ve konforlu atmosferinde gerçekleştireceğiniz davetler, konuklarınıza Ege mutfağının en şık sunumlarıyla etkileyici bir gastronomik deneyim yaşatacak. Mükemmel deniz ve ada manzarasına sahip Q Lounge ise bölgenin en görkemli panaromik manzarasına sahip. Q Lounge, konforlu ve şık ortamında geniş kokteyl yelpazesinin yanı sıra tapas tarzı servis edilen sushi, sashimi ve robatayaki lezzetlerinden oluşan menüsü ile seçkin davetler ve özel akşamlar için Göcek’teki vazgeçilmez adres.

Doğayla İç İçe Toplantılar

D-Resort Göcek, konsantrasyon ve verimlilik gerektiren, iş hayatına yönelik kurumsal etkinlikler için de ideal. Konferanstan şirket organizasyonuna, ürün lansmanından gala yemeğine her türde toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz D-Resort Göcek, 150 m2’lik toplantı salonu Caria ile profesyonelliği bir üst seviyeye taşıyor. Caria, ikiye bölünerek 85 m2 ve 65 m2 olmak üzere iki ayrı toplantı salonuna dönüşebilme esnekliğini sunuyor. Göcek ve deniz manzarasına sahip 1.000 m2’lik alternatif dış mekân ise unutulmaz kokteyl partileri ve kutlama yemekleri için ayrıcalıklı bir seçenek. Ayrıca zemin katta ayrı bir blokta yer alan bahçe manzaralı bir mekân da toplantılarınız için hizmetinizde.

D-Resort Göcek, hafızalardan çıkmayacak etkinlik, düğün ve kutlamalar için sizleri bekliyor. Yaz sezonunun yoğunluğu başlamadan planlama ve rezervasyonlarınızı yaptırmayı unutmayın! Detaylı bilgi için; info@dresortgocek.com.tr e-posta ile ulaşabilir

veya +90 252 661 09 00 arayarak bilgi alabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like