DOĞTAŞ ARCH Koleksiyonu İle Modern ve Zarif Dokunuşlar

Türkiye’nin global mobilya markası Doğtaş, modern, özgün ve yenilikçi koleksiyonu ARCH ile, farklı tarzları bir araya getirerek yaşam alanlarına yeni bir boyut getiriyor. Koltuk takımı, yemek odası, TV ünitesi ve yatak odasından oluşan ARCH koleksiyonu, evinde modern ve zarif bir atmosfer yaratmak isteyenlerin tercihi olacak. 

Türkiye’nin global mobilya markası Doğtaş, modern, özgün ve yenilikçi tasarım anlayışını yansıtan “ARCH” koleksiyonu ile yaşam alanlarına iddialı bir giriş yapıyor. ARCH koleksiyonu, farklı tarzların bir araya geldiği özgün tasarımlarıyla, yaşam alanlarına benzersiz bir atmosfer katıyor. Koltuk takımı, yemek odası, TV ünitesi ve yatak odası gibi koleksiyonun birbirinden özel parçalarıyla estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evlerinize modern bir dokunuş sunuyor.

Modern Dokunuşlar Ev Dekorasyonunda Çığır Açıyor

Chester tarzının modern yorumu olan ARCH Koltuk Takımı, evinde şıklıktan ödün vermeyenler için tasarlandı. Yüksek konforlu oturumu ve trend kumaşlarıyla dikkat çeken ARCH koltuk takımı, bukle ve polar dokulu kadife kumaşları modern bir şekilde kullanarak, siyah beyaz tonlardaki desenli kırlentleriyle zarif bir uyum sağlıyor. ARCH Koltuk Takımı, tercihe göre şerit veya baklava kapitoneli sırt seçenekleri sunarken, siyah metal ve ahşap ceviz ayak seçenekleri ile de mekanlara şıklık katıyor. Ayrıca, döner metal ayaklı ve sabit ahşap ayaklı berjer alternatifleriyle de özgün bir atmosfer oluşturuyor.

ARCH Yemek Odası, özgün malzeme seçimleri ve özenle işlenmiş detaylarıyla estetik bir çizgi sunuyor. Metal detaylar ve mimari unsurlardan ilham alan kemer formundaki kapakları, koleksiyona dinamizm ve şıklık katıyor. ARCH yemek odası, modern ve zarif bir mekan oluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor. Koyu renkli ahşap görünümü, incelikle tasarlanmış mobilyalarla birleşerek rafine bir zevki yansıtıyor. Aynı zamanda, özgün yemek masa seçenekleriyle tarzınıza uygun bir seçim yapma imkanı sunuyor.

ARCH TV Ünitesi, çağdaş ve özgün tarzıyla göz kamaştırıyor. Çekmece ve dolapların sunduğu geniş depolama alanları, dolap kapaklarındaki pencere detayları, zarif kulpları ve ayakları ile hem işlevsel hem de şık bir ürün olarak öne çıkıyor. Şık ve kullanışlı modülleri sayesinde her zevke ve tarza uyum sağlayabilen ARCH TV Ünitesi, geniş dolap ve raf alanlarıyla ihtiyaçlarınıza mükemmel bir çözüm sunuyor. ARCH Yatak Odası, modern ve nostaljik tarzları bir araya getirerek zarif bir atmosfer yaratıyor. Zarafetiyle hayalinizdeki dekorasyonu oluşturmanıza yardımcı olan takım, antrasit rengiyle yatak odanıza hoş bir hava katıyor. Dolap kapaklarındaki pencere detayları, minimal çizgileri, zarif kulpları ve ayakları ile karakterize edilen ARCH Yatak Odası, ince detaylarıyla göz dolduruyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Kitaplar Gerçek Mucize Kendine İnanmaktır Ne mutlu olmak için ne de hayatını değiştirmek için asla geç kalmış sayılmazsın!…