Evlenecekler Ve Evini Yenileyecekler Divanev Fırsatlarıyla Buluşuyor

Hayatınızın en özel gününe adım adım yaklaşırken, sevgi dolu yuvalarınızın dekorasyonunu yapmak da bir o kadar heyecan verici hale geliyor. Mart ayı sonuna kadar en trend mobilya gruplarını ve Divanev’in size özel sunduğu avantajlı paketleri sizler için derledik.

Evlilik, hayatı paylaşmak kadar, farklı zevklerinde ortaklaşmasıdır. Ortak bir yaşam alanı kurarken, her köşesini sevgiyle ve kişisel dokunuşlarla dekore etmek, heyecan verici bir maceradır. Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, bu macerada size rehberlik etmek için, Yeni Evli Divanev’li kampanyasını sizler için hazırladı.

Evini Yenilemek İsteyenlere Divanev’den “Yeni Evli Divanev’li” Kampanyası

Evini yenilemek veya evlilik hazırlıklarına başlamak isteyenler için Divanev, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Divanev mağazalarında geçerli olan “Yeni Evli Divanev’li” kampanyası ile Divanev’in, iyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı olduğu fikrinden yola çıkarak oluşturduğu evlilik setlerine 52.700 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Üstelik 129.000 TL’lik mobilya alışverişlerinde 126 ekran Beko TV hediye eden Divanev, 24 aya varan taksit imkanı ile ödeme kolaylığı da sağlıyor.

Divanev’in Geniş Ürün Yelpazesi ve Uzman Ekibiyle Hayallerinizdeki Evi Yaratın

Divanev, mobilya gruplarından, halı ve aydınlatmaya kadar yüzlerce üründe geniş bir yelpaze sunuyor. Her zevke ve her bütçeye uygun mobilya alternatifleri bulabileceğiniz Divanev mağazalarında, uzman ekip size en doğru mobilya seçiminde yardımcı olacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like