ZAHA HADID DESIGN’İN YENİLİKÇİ ve ESTETİK ÜRÜNLERİ…

ZAHA HADİD DESİGN: MODERN YAŞAMIN ÇAĞDAŞ İMZASI TASARIM DÜNYASININ EDİTOR MARKASI DISENO’DA

Zaha Hadid Design, çağdaş tasarımın öncü isimlerinden biri olarak, estetik ve işlevselliği bir araya getiren ürünleriyle modern yaşamın dikkat çekici parçalarını sunmaya devam ediyor. Zaha Hadid’in öncü ruhu ve benzersiz tasarım anlayışı, mobilya, aydınlatma, ev aksesuarları ve daha birçok alanda estetik ve yenilikçi ürünlerin doğuşuna ilham veriyor. Bu öncü yaklaşımın bir yansıması olarak, Zaha Hadid Design’in eşsiz parçaları, çağdaş tasarımın buluşma noktası olan Diseňo da yer alıyor.

Zaha Hadid Design’in son koleksiyonu, modern yaşamın gereksinimlerini karşılayan zarif ve akıllı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Her bir parça, geometrik formların kusursuz bir uyum içinde bir araya geldiği, Zaha Hadid’in eşsiz imzasını taşıyor. Koleksiyonda, porselen Braid vazo, hücresel organizmaların büyümesinden ilham alınarak tasarlanan paslanmaz çelik Cell mumluk, mermerden tasarlanan Cell servis tabakları, altıgen formda ve kristal Shimmer mumluklar, yine kristalden tasarlanan Plex çok amaçlı kaseler ile üçgen tabandan yukarı dikey olarak bükülen bir forma sahip Duo tuz ve karabiber öğütücüleri bulunuyor. Her biri Zaha Hadid’in eşsiz tasarım imzasını taşıyan bu ürünler, modern yaşamın estetik ve işlevsel gereksinimlerini karşılamanın yanı sıra, ev veya işyeri dekorasyonunuza benzersiz bir dokunuş katacak.

Zaha Hadid Design ile birlikte Tom Dixon, Moroso, Christina Lundsteen, Design By Us, Ferm Living, Gubi, Hay, &tradition, Audo Copenhagen, Normann Copenhagen, Reflections Copenhagen, Verpan, Norr11, Poiat ve Secto Design; Maze Interiors; Amura, Bitossi Ceramiche, Diesel Living by Moroso, Paola Paronetto, Mini Forms, Moroso, MOS Design; Heerenhuis, DCW, ibride, Maison Sarah Lavoine, Meier, Dante; David Trubridge, B.D Barcelona Design, USM ve   Zieta gibi tasarım dünyasının niş markaları ve en güncel ürün koleksiyonları da Diseňo’nun  SKYLAND HOM’daki mağazasında yer almakta.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like