Yatak Odalarına Dingin Mavi Bir Dokunuş! 

Yataş Bedding, mavinin başrolde olduğu Santorini Escape koleksiyonuyla yatak odalarına yazı getiriyor. 

Uyku alanındaki uzmanlığıyla, uyku ürünlerinde Türkiye’nin trendlerini belirleyen Yataş Bedding, Santorini Escape koleksiyonuyla yazı yatak odalarına getiriyor. Akdeniz esintileri taşıyan koleksiyon, tatil temalı motifleri, romantik “toile de jouy” desenler, degrade geçişler, çizgilerle öne çıkıyor. Mavinin başrolde olduğu koleksiyondaki ürünler, pamuklu kumaşlarıyla sıcak yaz akşamlarında serin bir uyku vadediyor.

Corinna Pamuk Saten Nevresim Takımı, tropikal yaprak desenleriyle doğayı yatak odanıza taşıyor. Corinna’nın çift ve çift kişilik XL seçenekleri bulunuyor. Tek, çift ve çift kişilik XL ebatlarıyla her yatak odasına uyan Kenny Ranforce Nevresim Takımı, bal peteğini andıran deseniyle geometrik dokunuşları sevenlerin beğenisini topluyor. Onie Ranforce Nevresim Takımı, tatili ve denizi adeta yatak odanıza getiren motifleriyle yazı sevenlerin beğenisini topluyor. Onie Ranforce Nevresim Takımı’nın tek, çift ve çift kişilik XL ebatları bulunuyor.

Etnik desenlerden hoşlananların beğenisini toplayan Merida Ranforce Nevresim Takımı, çift taraflı olarak kullanılabiliyor. Tek, çift ve çift kişilik XL ebatları bulunan Merida, volanlı yastık kılıflarıyla da son derece dekoratif görünüyor. Akışkan desenleri ve sakin renkleriyle yatak odalarında huzurlu bir atmosfer yaratan Lea Ranforce Nevresim Takımı, zamansız tasarımıyla her zaman keyifle kullanılıyor. Lea’nın tek, çift ve çift kişilik XL ebatları bulunuyor. Tüm nevresim takımlarıyla aynı desende pamuk pike takımı alternatifleri de mevcut.

Modern tasarımıyla dikkat çeken Asral Flewless Set, nevresim, çarşaf, yastık kılıfı, yatak örtüsü ve yatak örtüsü yastık kılıfından oluşuyor. Tek ve çift kişilik seçenekleri bulunan Asral Flewless Set’in mavi çarşafı,  biyeli nevresim ve yastık kılıfları ile tamamlanıyor. Gilber Summer Set ise pike, çarşaf, yastık kılıfı, yatak örtüsü ve yatak örtüsü yastık kılıfıyla ihtiyaca yanıt veren tam bir set sunuyor. Zengin desenleriyle öne çıkan Gilber Summer Set, yatak odalarına zarafet katıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like