Satsumania Village’da Yazarlık Kampı

İzmirli Müzisyen Alişan Özaydın, Karaburun Badembükü Ovası’nda kurduğu, Satsumania markasıyla dünyaya tanıttığı mandalina merkezi Satsumania Village’da şimdi de İzmirli Yazar Gülşah Elikbank ile birlikte yazı kampı düzenliyor.

Müzisyen Alişan Özaydın 5 sene önce döndüğü ata toprağı Karaburun Badembükü Ovasında “Çiftçinin Diriliş Hareketi” mottosuyla Satsumania markasını kurarak mandalina çiftçiliği ile, Türkiye başta olmak üzere uluslararasında da Karaburun Mandalinasını tanıttı. Sonrasında projesini geliştirip “Ata Toprağına Dönüş” mottosuyla Satsumania Village olarak yerel halkı da projesine dahil etti ve agroturizm ile ulusal, uluslararası düzeyde misafirleri ağırlayarak Badembükü Ovasının kalkınmasında çok önemli bir rol üstlenmiş oldu.

YAZAR ELİKBANK’TAN YAZI KAMPI

Bugünlerde ise bu role yeni birini daha ekliyor ve yazmanın şifalandıran yanını yazar Gülşah Elikbank ile birlikte düzenleyecekleri bir yazı kampıyla misafirlerine sunuyor. 11 ülkede farklı dillerde okunan yazar Elikbank, bu atölyede hikaye anlatmanın sırlarını paylaşırken, yazının sağaltıcı gücünü de katılımcılarla Karaburun’da paylaşacak. Atölye ilk olarak 18-20 Ağustos’ta gerçekleşecek ve sonrasında belli aralıklarla yenilenecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like